alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Wasilla / Palmer

Reizen Wasilla / Palmer

Wasilla en Palmer waren oorspronkelijk een boerennederzetting in de jaren dertig. Het Wasilla-gebied staat nog steeds bekend als het landbouwcentrum van Alaska. Hoewel beide steden klein zijn, bruisen beide steden altijd van een verscheidenheid van activiteiten.

Wasilla en Palmer liggen beide in de Matanuska-Susitna Vallei. Wasilla is de thuisbasis van het wereldberoemde Idatarod Sled Dog Race Headquarters, het hoofdkwartier van de wereldberoemde sleehondenrace van Alaska. Het is een van de snelst groeiende gebieden in Alaska. Samen met Wasilla’s zusterstad, Palmer wordt het gebied beschouwd als “kerngebied” van de Mat-Su-vallei.
Het vroegere landbouwverleden in combinatie met de prachtige berglandschappen, maken van Palmer een welkome stop in Alaska. De binnenstad ademt een sfeer uit de jaren dertig uit, omdat veel authentieke pandjes uit die tijd bewaard zijn gebleven. Ook de omgeving van Palmer biedt veel mogelijkheden; in het noorden leidt de Hatcher Pass Road naar de schilderachtige Hatcher Pass en het Independence Mine State Historical Park, waar u meer leert over het interessante mijnverleden van deze omgeving.


Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis