Rondreizen Durban
NRV Zuid Afrika Rondreizen
Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika
Rondreis Vietnam

Reizen Durban – Vakantie Durban

Reizen Durban

Welkom op onze Durban pagina. Hieronder vind u (reis)informatie over Durban. Voor ons reisaanbod Durban kunt u op één van de knoppen links klikken.

Durban

Sinds jaar en dag heeft Durban een zekere mystiek uitgestraald. Het gehele jaar beschermd door haaien netten en speciaal getrainde lifeguards, nodigen de stranden van Durban je uit om te genieten van de warme Indische Oceaan en wellicht te surfen of body boarden. Het bijzondere zee leven in Ushaka Marine World is beslist een bezoek waard!
Voor de dappere reiziger wordt een bezoek aan de inwoners van het Snake Park aangeraden. Er zijn verschillende musea in Durban te vinden, waaronder het Natal Maritime Museum in Natal Bay, het Natural Science Museum in het stadscentrum naast de stadshal en het Afrika Museum op Musgrave Road. Winkel liefhebbers kunnen hun hart op halen in het Gateway winkelcentrum, gevestigd in Umhlanga ridge; het winkelcentrum beschikt over een eigen indoor klimmuur, een golfslagbad voor surfers en een uitgebreide selectie cafes en restaurants.

Een bezoek aan het Phezulu Cultural Village, gelegen in de prachtige Valley of a Thousand Hills, is zeker de moeite waard. Hier maakt u kennis met de kleurrijke cultuur en rituelen van de Zulu’s. Er worden 4 maal per dag rondleidingen, inclusief zang en dans, georganiseerd.

Ushaka is een pretpark met één van de grootste aquaria ter wereld. Er is naast een enorm aquarium nog een dolfinarium, een zwemparadijs en diverse kleinere aquaria. In Ushaka, dat is vernoemd naar de groot Zulu-leider Shaka Zulu, kunt u een grote verscheidenheid aan vissen en ander zeedieren bewonderen, zoals diverse haaiensoorten, zeeschildpadden en pinguïns. Bovendien kunt u een dolfijnenshow bijwonen en snorkelen tussen de diverse tropische vissen in het grote aquarium.

Tip:
Wij maken u er op attent dat Durban, vanwege de aanwezige criminaliteit, een stad is waar u op uw hoede moet zijn.

Mogelijkheden voor Zuid-Afrika

Groepsreizen
Zuid-Afrika

Reizen in een groep is gezellig. U deelt ervaringen met elkaar en ziet de bestemming ook eens door andermans ogen.

Privéreizen
Zuid-Afrika

Wij bieden prachtige rondreizen waarbij u op privébasis kennismaakt met de hoogtepunten van een bestemming.

Groepsreizen

Zelf Samenstellen
Zuid-Afrika

Maak zelf uw reis op maat met behulp van ons ruime aanbod van vluchten, accomodaties, transfers en excursies.

Groepsreizen

Zonvakanties

Bij een zonvakantie zijn uw vluchten, de transfers en een comfortabel hotel al voor u geregeld!