alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

6 dagen Slapen onder de Sterren in Oman

Een selfdrive waarbij we u kennis laten maken met dit bijzondere land. Tijdens dit reisgedeelte verblijft u in luxe accommodaties op basis van logies en ontbijt.

Oman heeft veel te bieden en is een bestemming waar u iedere dag weer verrast wordt door de schoonheid en diversiteit aan landschap. Deze zult u dan ook ontdekken als u vanuit Muscat naar de woestijn van Oman rijdt. Het is een fantastische tocht, waarbij u uiteindelijk de Wahibi Sands inrijdt om een nachtje in een echte Bedoeïenentent te logeren. Het Desert Camp is de meest luxe manier om een nachtje onder de sterren te logeren en u zult hier dan ook nog vaak aan terugdenken. Na deze indrukwekkende dagen, reist u terug naar Muscat. Hier heeft u nog enkele dagen in het prachtige Grand Hyatt aan het strand.

Dag 1 Muscat

Aankomst op de luchthaven van de hoofdstad van Oman, Muscat, waar een chauffeur al op u staat te wachten. Transfer naar uw hotel aan het strand om vandaag heerlijk te acclimatiseren.

Dag 2 Muscat - Wahibi Sands

In de ochtend wordt uw 4WD bij het hotel afgeleverd, waarna u richting de woestijn van Oman rijdt. Via kleine dorpjes en een prachtig landschap komt u in de middag aan bij de toegangspoort van de Wahibi Sands. Hier laat u de lucht uit uw banden en zweeft u over het zand richting het luxe tentenkamp. Aangekomen bij het tentencamp kunt u genieten van de prachtige zonsondergang en misschien gaat u wel een prachtige tocht op de rug van een kameel maken.

Dag 3 Wahibi Sands - Wadi Bani Khalid - Muscat

Na het ontbijt verlaat u de woestijn en adviseren wij u vandaag om via de kustweg terug te rijden. Een bezoekje aan Wadi Bani Kalid mag u zeker niet overslaan, voordat u de ruige kustweg kiest. Een prachtige route langs verschillende wadi's aan de ene kant en de zee aan de andere kant. In de vooravond komt u weer aan in het Grand Hyatt.

Dag 4 t/m 5 Muscat

Heerlijke stranddagen in dit luxe hotel. Geniet van het grote zwembad, de vele restaurants en breng zeker een bezoekje aan de Grote Moskee of drukke zouk in de haven.

Dag 6 Muscat

Helaas is er een einde gekomen aan deze bijzondere reis. U wordt vandaag opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven van Muscat gebracht voor uw vlucht naar huis.

 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam