th_al_phuket.jpg

3 dagen Khao Sok Nationaal Park vanuit Phuket

Het Khao Sok Nationaal Park is een van de mooiste wildparken in Thailand en is uitstekend te combineren met een strandbestemming zoals Phuket, Krabi of Koh Samui.

Tijdens deze dagen in de jungle zal u leuke activiteiten ondernemen en logeert u in kleine chalets te midden de natuuur. Een hartstikke leuk uitstapje voor de hele familie én de plek om eens een echte jungle te zien!

Dag 1 Phuket - Surat Thani – Khao Sok National Park

U wordt in uw hotel in Phuket opgehaald door een chauffeur, die u naar Surat Thani brengt. Hier wordt u opgehaald en naar het Khao Sok Nationaal Park gebracht. Daar aangekomen, checkt u in en kunt u genieten van een lunch. In de middag gaan we 'tuben', waarmee u in grote ronde banden de rivier afvaart door de jungle, of kano-varen, afhankelijk van de stand van de Sok rivier. U bezoekt vervolgens een schitterend uitzichtpunt, de Mei Yai waterval en een lokale tempel waar u de apen kunt voeren. Aan het einde van de middag gaan we op avondsafari. Als het donker begint te worden, gaat u met een professionele ranger het park in om op zoek te gaan naar de wilde dieren. Dit is een tijdstip, waarbij veel dieren te voorschijn komen en het is reuze spannend. Bij terugkomst kunt u weer genieten van een diner en gaat u heerlijk slapen met de dierengeluiden op de achtergrond.

Dag 2 Khao Sok Nationaal Park

Vandaag vroeg uit de veren, want u gaat weer op avontuur. Samen met uw ranger gaat u vandaag weer het park in om het park vanaf het water te ontdekken. Met een longtail-boot vaart u in een uur naar de rafthouses, van bamboe gemaakte bungalows drijvend op het meer, een onvergetelijke ervaring. Na de lunch op de rafts maakt u een jungle-trekking, bezoekt u de Nam Ta Loo of the Diamond grot. Aan het eind van de dag keert u terug naar uw accommodatie voor diner en overnachting.

Dag 3 Khao Sok National Park

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het Khao Sok Nationaal Park. U kunt een transfer boeken naar uw volgende bestemming.

 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam