Watervallen Argentijnse kant |

Informatie over Watervallen Argentijnse kant

Voeg toe aan reis
Eén van de populairste en meest spectaculaire excursies. Vandaag heeft een volle dagexcursie naar de Argentijnse zijde van het spectaculaire Iguazú Nationaal Park. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar het bezoekerscentrum van het nationale park gebracht. Hier staat een lokale gids op u te wachten en gaat u aan boord van de trein die u in acht minuten naar het Cataratas treinstation brengt. Het is echter ook mogelijk om vanaf het bezoekerscentrum een korte wandeling te maken over het Sendero Verde (groene pad) naar het begin van de hoger en lager gelegen loopbruggen. De 800 meter aan hoge gelegen loopbruggen en 1600 meter aan lager gelegen loopbruggen zijn verhoogd van de junglevloer om zo geen schade te veroorzaken aan de flora en fauna. Onderweg vertelt de lokale gids u meer over de flora en fauna van het nationale park.

Lopen over de hoger gelegen loopbruggen geeft u een panoramisch uitzicht over de watervallen en het aangrenzende regenwoud. Vanaf de lager gelegen loopbruggen heeft u zicht op de watervallen en kunt u de omvang van de watervallen op u in laten werken. Bij het Cataratas treinstation gaat u vervolgens weer aan boord van de trein voor een 18 minuten durende rit naar het Garganta treinstation. De 1200 meter aan loopbruggen brengen u over verschillende kleine eilandjes naar de Garganta del Diablo (duivelskeel). Bij de Garganta del Diablo, een bijna cirkelvormige waterval, komen wel 14 watervallen samen. Het uitzicht dat u heeft vanaf het platform dat hangt over de rand van de Garganta del Diablo is ongetwijfeld hét hoogtepunt van uw bezoek aan de watervallen. Terwijl u omlaag kijkt door de nevel ziet u vogels vliegen en regenbogen vormen over de canyon.

In de middag heeft u wat vrije tijd om zelf de omgeving te verkennen of deel te nemen aan de optionele Gran Aventura boottocht en de watervallen van dichtbij te aanschouwen in een rubberboot. Bij het bezoekerscentrum wordt u opgewacht en teruggebracht naar uw hotel. Een indrukwekkende dag!

Vertrek: dagelijks
Duur: hele dag
Inclusief: transfers van/naar uw hotel en Engelssprekende gids
Exclusief: lunch en entreegelden Nationaal Park (ca. 41 USD)
Deze excursie wordt op basis van seat-in uitgevoerd en is Engelssprekend.

Prijstabel

Watervallen Argentijnse kant

Prijs per persoon 

19-07-2018 - 31-10-2018€ 42,00 p.p.  
01-11-2018 - 30-06-2019€ 44,00 p.p.  
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam