Walvissen spotten |

Informatie over Walvissen spotten

Voeg toe aan reis

Walvissen spotten

Het schiereiland Valdés is een veilige haven voor het zee- en vogelleven. Het schiereiland bestaat uit graslanden bezaaid met struikgewas met haast geen boom in zicht. De baaien bieden echter voldoende veilige broedplekken en voederplaatsen voor zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns, dolfijnen en gigantische zuidkapers. De vrouwelijke walvissen bezoeken de regio elk jaar vanaf augustus om hun kalveren te baren en op te voeden, voordat ze van start gaan met hun drie tot vier maanden durende tocht naar Antarctica.

Vanuit Puerto Pirámides maakt u een boottocht en gaat u op zoek naar walvissen. Deze boottocht brengt u naar Golfo Nuevo and Golfo San José, waar u deze enorme maar vriendelijke beesten van dichtbij kunt bewonderen. Zo'n 2600 walvissen leven rondom Península Valdés en omdat de wateren nabij de kust kalm en ondiep zijn hier tussen de 300 en 400 walvissen te vinden. Elke walvis keert om de drie jaar terug naar dit gebied. Tijdens de excursie kunt u ook dolfijnen en orka's spotten.

Vertrek: dagelijks
Duur: halve dag
Inclusief: boottocht
Exclusief: lunch en eventuele entreegelden
Deze excursie wordt op basis van seat-in uitgevoerd en is Engelssprekend.
Minimaal 2 personen

De boottocht is alleen mogelijk in de periode van juli tot december. Uiteraard is deelname afhankelijk van de weersomstandigheden.

Let op!
Deze excursie kunt u alleen in combinatie met de excursie Península Valdés reserveren. U kunt hem ook los reserveren als u de beschikking heeft over een huurauto en zelf naar Puerto Pirámides haven rijdt.

Prijstabel

Walvissen spotten

Prijs per persoon 

19-07-2018 - 31-10-2018€ 77,00 p.p.  
01-11-2018 - 30-06-2019€ 81,00 p.p.  
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam