Reiscafé Thailand | Presentaties

Laat u informeren!

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Thailand een goede indruk van wat u tijdens uw reis met NRV kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond waarin u over dit land en zijn gebruiken wordt geïnformeerd. Aansluitend zal een aantal praktische zaken ter voorbereiding van uw reis worden doorgenomen waarna wij u middels een uitgebreide(re) reisreportage meenemen naar de bestemming zelf en u kennis laten maken met de verschillende regio’s die Thailand rijk is. Tevens zal een korte reportage gewijd zijn aan Laos & Cambodja.Op deze wijze krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op deze bestemming en de aangrenzende landen, de bezienswaardigheden die u tijdens uw reis kunt bezoeken en de accommodaties waarin u tijdens uw reis zult verblijven.

Uiteraard informeren wij u tevens over de diverse reismogelijkheden van NRV naar Thailand en bestaat na afloop van de show de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze medewerkers uw vragen te stellen.

Graag tot ziens in het Reiscafé Thailand!


Programma

Met de oranje reserveerknop rechtsboven kunt u gratis reserveren. U kunt ervoor kiezen meerdere presentaties bij te wonen. Met behulp van het onderstaande programma kunt u uw keuze maken.

Klik de bestemming van uw keuze aan om gratis te reserveren.

DatumLandenpresentatieTijdstip
Zaterdag 9 september 2017 
 Sri Lanka10:00 uur
 Sumatra, Java & Bali12:00 uur
 Zuid-Afrika14:00 uur
 Vietnam16:00 uur
 
Zaterdag 7 oktober 2017 
 Thailand10:00 uur
 Zuid-Afrika12:00 uur
 Peru14:00 uur
 Maleisië16:00 uur
 
Zaterdag 18 november 2017 
 Vietnam10:00 uur
  Sumatra, Java & Bali12:00 uur
 Zuid-Afrika14:00 uur
 Sri Lanka16:00 uur
 

Wat vonden andere bezoekers van het Reiscafé

Meer ervaringen van Reiscafé bezoekers vindt u terug op het tabblad Meningen.

Henk J. de Kleijnen, Rotterdam

'Nooit eerder maakten wij een betere landintroductie mee. Het reiscafé is een plezierig decor voor een boeiende, zeer informatieve en soms zelfs meeslepende presentatie. Barbara Lems is een toppertje. Ook de mogelijkheid om na afloop, onder het genot van een drankje-van-het-huis, uitvoerig 'onder vier ogen' extra individuele gegevens door te nemen maakte de sessie zeer waardevol.'


22-06-2008
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam