Reiscafé India & Nepal | Presentaties

Laat u informeren!

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Nepal een goede indruk van wat u tijdens uw reis met NRV kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond waarin u over beide landen en hun gebruiken wordt geïnformeerd. Aansluitend zal een aantal praktische zaken ter voorbereiding van uw reis worden doorgenomen waarna wij u middels een uitgebreide(re) reisreportage meenemen naar de bestemmingen zelf en u kennis laten maken met de verschillende regio’s die Nepal rijk is. Op deze wijze krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op deze bestemmingen, de bezienswaardigheden die u tijdens uw reis kunt bezoeken en de accommodaties waarin u tijdens uw reis zult verblijven.

Uiteraard informeren wij u tevens over de diverse reismogelijkheden van NRV naar Nepal en bestaat na afloop van de show de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze medewerkers uw vragen te stellen.

Graag tot ziens in het Reiscafé Nepal!


Programma

Met de oranje reserveerknop rechtsboven kunt u gratis reserveren. U kunt ervoor kiezen meerdere presentaties bij te wonen. Met behulp van het onderstaande programma kunt u uw keuze maken.

Klik de bestemming van uw keuze aan om gratis te reserveren.

DatumLandenpresentatie Tijdstip
Zaterdag 9 september 2017  
  Sri Lanka 10:00 uur
  Sumatra, Java & Bali 12:00 uur
  Zuid-Afrika 14:00 uur
  Vietnam 16:00 uur
 
Zaterdag 7 oktober 2017  
  Thailand 10:00 uur
  Zuid-Afrika 12:00 uur
  Peru 14:00 uur
  Maleisië 16:00 uur
 
Zaterdag 18 november 2017  
  Vietnam 10:00 uur
  Sumatra, Java & Bali 12:00 uur
  Zuid-Afrika 14:00 uur
  Sri Lanka 16:00 uur
 

Wat vonden andere bezoekers van het Reiscafé

Meer ervaringen van Reiscafé bezoekers vindt u terug op het tabblad Meningen.

Dhr. P van der Hert

Het was makkelijk te vinden en te parkeren. Ontvangst was hartelijk en gastvrij met volop te drinken. Presentatie was heel duidelijk en bracht je meteen in vakantiestemming. Wij hadden reeds geboekt voor de reis van 9 oktober en vonden het bijzonder leuk dat we hier al kennis maakten met onze reisleidster en 4 medereizigers. Kortom een fijne middag en de rit naar Rijswijk ten volle waard!


07-09-2008
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam