Pretorius Restcamp**+ | Algemeen

Hotelbeschrijving

Pretoriuskop Rest Camp is het oudste kamp in het Krugerpark en straalt veel sfeer uit. Het kamp is een van de kleinere in het Nationale Park en heeft een lekker zwembad. Pretorius Rest Camp is omringd door heuvels en dalen bedekt met dichte vegetatie, het is gelegen in een gebied met hoog gras en mooie inheemse bomen sieren deze regio van het Park, met de zilveren 'Cluster-Leaf' als de meest dominante. In het kamp zelf zijn er enkele mooie voorbeelden van Natal Mahogany, Marula en Sycamore Fig. De omgeving van het kamp is de thuishaven van de grote witte neushoorn, maar ook van de zeldzame zwarte neushoorn. Daarnaast vind u in de streek rondom het kamp diverse antilope soorten, de Impala, Zebra, Giraffe en Wildebeest (GNU) worden vaak gespot. Uiteraard zijn er ook verscheidene vogelsoorten te ontdekken, de zeldzame en moeilijk te vinden Oribi en Rode Duiker zijn min of meer beperkt tot dit deel van het Kruger National Park en ondanks het dichte gras worden regelmatig wilde dieren als de Cheetah, gevlekte Hyena en het luipaard gezien. Uw verblijf in het Rest Camp zal zeker een bijzondere ervaring zijn. Deze accommodatie ligt in het nationaal park. U dient de entreegelden per dag per persoon ter plaatse te betalen.

Ligging

Pretoriuskop Restcamp ligt in het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark, vlakbij de Numbi Gate. Echter deze lodge is ook eenvoudig te bereiken vanuit Hazyview.

Faciliteiten

Het ruim opgezette restcamp heeft een receptie, groot restaurant met terras, bar, lekker zwembad, tankstation een winkeltje en een wasservice. Naast de gebruikelijke begeleide gamedrives en wandelingen, nachtelijke gamedrives vaak met een Bush "braai" (barbecue), kunt u genieten van diverse historische plaatsen en attracties in en rond Pretoriuskop Rest Camp.

Kamers

Alle 100 kamers liggen in kleine eenvoudige bungalows verspreid over het terrein en zijn voorzien van airco, badkamer met douche en een terrasje. Er zijn ook uitstekende familiebungalows, welke ruimer van opzet zijn.

7.1 gemiddeld
8 beoordelingen
Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam