Mkhaya Game Reserve*** | Algemeen

Hotelbeschrijving

De accommodatie van het Mkhaya Game reserve is het Stone Camp. Stone Camp is gelegen in de oever van een droge rivier met veel bomen en veel vogelleven. Klein wild zoals het wrattenzwijn en de impala bezoeken het kamp regelmatig en kunnen er vrij rondlopen. Voor de grotere dieren is er een afscheiding gemaakt zodat deze niet in het kamp kunnen komen.

Ligging

De lodge ligt midden in het Mkhaya Private Game Reserve in Swaziland.

Faciliteiten

Het kamp is Stone Camp genoemd omdat de accommodatie is opgetrokken uit rotsblokken. De kamers zijn verspreid gelegen langs de rivieroever en de paden zijn 's avonds verlicht met paraffine lampen. Er is in het kamp geen elektriciteit, de waterpompen en verlichting in het kamp werken gedeeltelijk op zonne-energie, gas en kaarslicht. Er is een met riet overdekt restaurant, een bar en een kleine souvenirwinkel. 's Avonds wordt een groot kampvuur gemaakt waar onder het genot van een drankje de sterke verhalen worden verteld.

Kamers

Er zijn in totaal 12 safari cottages die geen deuren en/of ramen hebben!! Maar doeken die zorgen voor de nodige privacy. Zo kan men optimaal genieten van de Afrikaanse nacht en het "bush" gevoel.
De cottages zijn opgetrokken uit steen en hout en bieden een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, klamboe en badkamer met douche.

Bijzonderheden

Belangrijk is om te weten dat u om 16.00 uur bij de gate dient te staan. U wordt hier dan opgehaald door een ranger om naar de lodge te rijden.

8.5 gemiddeld
8 beoordelingen
Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam