Hotel Killa Cafayate*** | Algemeen

Hotelbeschrijving

Hotel Killa Cafayete is een charmant hotel, gelegen in het centrum van Cafayate. Van oorsprong is het hotel een oud koloniaal huis, waarvan het karakter en de stijl bewaard zijn gebleven. Bijzonder van dit hotel is, dat geen kamer hetzelfde is. Vanuit het hotel heeft u prachtig uitzicht op de mooie tuinen, de bergen en het centrale plein van Cafayate.

Ligging

Hotel Killa Cafayate ligt in het centrum op slechts 100 meter van het centrale plein. De meeste bezienswaardigheden als het Archeologische museum, de kathedraal het wijnmuseum zijn op loopafstand van het hotel. In de directe omgeving bevinden zich ook diverse restaurants, bars en winkels.

Faciliteiten

Het Killa Cafayate hotel beschikt over een receptie, bar en cafetaria, roomservice, zwembad, solarium, internetvoorzieningen en parkeergelegenheid.

Kamers

Er zijn 15 verschillende kamers, elke kamer heeft een unieke inrichting gebaseerd op elementen uit de Calchaqui vallei. Alle kamers zijn voorzien van verwarming, airco, plafondventilator, kluisje en badkamer met bad en/of douche en föhn.

Googlemaps wordt geladen
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam