Glen Reenen Rest Camp**+ | Algemeen

Hotelbeschrijving

Glen Reenen is het oudste restcamp binnen het Golden Gate National Park, voorgekomen uit voormalige boerderijen. Veel wandeltochten vertrekken vanuit Glen Reenen, bij de receptie kunt u goede wandelkaarten krijgen. Deze accommodatie ligt in het nationaal park. U dient de entreegelden per dag per persoon ter plaatse te betalen.

Ligging

In het hart van Golden Gate Highlands National Park ligt het restcamp Glen Reenen, genoemd naar de gelijknamige boerderij die 1963 door de Parks Board is overgenomen.

Faciliteiten

Er is een receptie, winkeltje en benzinepomp. U kunt gebruik maken van het restaurant van Brandwag hotel, wat slechts enkele kilometers van de lodge ligt.

Kamers

De verzorgde kamers liggen in typisch Afrikaanse self-catering rondavels en zijn voorzien van ventilator, badkamer met douche en een terras met kitchenette. Er zijn ook family cottages, welke ruimer van opzet zijn. U heeft de keuze uit family cottages met 1 slaapkamer en 1 badkamer, 2 slaapkamers en 1 badkamer of zelfs een family cottage met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Bijzonderheden

Momenteel vinden er renovatiewerkzaamheden plaats aan de weg voor de entree en bij het tankstation. Deze werkzaamheden vinden overdag plaats en ze zullen er alles aan doen om de (geluids-)overlast tot een minimum te beperken. De verwachting is dat de werkzaamheden medio november afgerond zijn.

Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam