Gabus Game Lodge*** | Algemeen

Hotelbeschrijving

Gabus Game Ranch is omgeven door een zorgvuldig bewaard gebleven stukje natuur, dat bewoond wordt door een groot aanbod van wildsoorten. De Ranch heeft een prachtig erf en biedt u een comfortabel en sfeervol verblijf. Aanschouw de wilde dieren bij de verlichte drinkplaats en geniet van een heerlijk diner in het restaurant. De Gabus Game Ranch is een ideale gastboerderij om te verblijven tijdens uw reis op weg naar Etosha Pan, Caprivi Strip, Kaokoveld of Damara- of Bushmanland.

Ligging

De Gabus Game Ranch is gelegen in het noorden van Namibië, op ongeveer 10 kilometer buiten het stadje Otavi aan de voet van het Uiseb-gebergte. Tsumeb bevindt zich op ongeveer 30 kilometer afstand.

Faciliteiten

Gabus Game Ranch beschikt over receptie, lobby, een goed restaurant met terras, bar en een heerlijk zwembad. U heeft prachtig uitzicht over de verlichte waterdrinkplaats voor de dieren en vanuit de Ranch kunt u diverse gamedrives en wandelsafari's maken.

Kamers

Alle comfortabele bungalows hebben een rieten dak en zijn verzorgd ingericht. Alle bungalows zijn voorzien van airco, een volledige badkamer met douche en een terras.

Googlemaps wordt geladen
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam