Excursiepakket Bali (5 excursies) |

Informatie over Excursiepakket Bali (5 excursies)

Voeg toe aan reis
Wij hebben voor u een speciaal pakket samengesteld, zodat u de mogelijkheid heeft om uitgebreid kennis te maken met al het moois dat Bali te bieden heeft.
Bij aankomst op Bali zal u worden geïnformeerd op welke dagen u de excursies zult maken..
Het pakket omvat de volgende vijf excursies:

De magie van Bedugul en Noord Bali (hele dag)
Klimmend naar het centraal massief bezoekt u de hindoe-boeddhistische tempel van Ulun Danu, de tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, meren en rivieren. Het tempelcomplex werd in 1633 gebouwd en is gebouwd op verschillende eilandjes. De karakteristieke Meru, met elf daken, is ter verering aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het complex is schitterend gelegen aan de oevers van het Bratan meer, bij het plaatsje Bedugul. Tijdens deze afwisselend excursie gaat u ook een kijkje nemen op een lokale fruit- en specerijenmarkt.
Vertrek: elke maandag en woensdag

Schilderachtig Ubud (halve dag)
Een mooie tocht naar het dorp dat aan de wieg stond van de Balinese kunst: Ubud, prachtig gelegen in het binnenland van het eiland Bali. Centraal in het dorp ligt de markt, waar u uw slag kunt slaan, vanzelfsprekend staan ook het Neka Museum en het Monkey Forest op het programma. Via de ambachtsdorpjes Mas (houtsnijwerk) en Celuk (zilver) reist u weer terug naar uw hotel. Als u nog leuke souvenirs wilt kopen is dit uw dag!
Vertrek: elke dinsdag en donderdag

Het mystieke van Oost Bali (hele dag)
Langzaam klimt u naar de voet van de Mount Agung vulkaan voor een bezoek aan de Besakih Tempel. De Pura Besakih is de grootste tempel, het wordt ook wel de Moedertempel genoemd. Deze hindoeïstische tempel is schitterend gelegen op de flanken van de vulkaan Gunung Agung, het complex bestaat uit meer dan 100 bouwwerken verdeeld over 30 paviljoens. U zult genieten van het uitzicht dat u heeft over Bali, op deze bijzondere plek.
Vertrek: elke woensdag en vrijdag

Genieten bij de Uluwatu Tempel (halve dag)
De Pura Uluwatu Tempel is schitterend gelegen op de uiterste zuidpunt van Bali, het is één van de belangrijkste heilige tempels van het eiland. Wat de plek nog meer uniek maakt is de prachtige locatie, u heeft er een fantastisch uitzicht op de rotskust en de omringende oceaan. Het wordt ook wel de Apentempel genoemd omdat er veel apen wonen in de tempel, deze zijn wel heel brutaal, let u goed op uw loszittende eigendommen! Aansluitend reist u naar Kuta, waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang, een schitterend panorama.
Vertrek: elke donderdag en zaterdag

De pure schoonheid van Kintamani (hele dag)
Tijdens deze dag ziet u de magnifieke Barong dansshow, die het eeuwige gevecht tussen goede en kwade geesten symboliseert. U brengt ook een bezoek aan de Olifantsgrot, de Goa Gajah, deze dateert uit de 11e eeuw en is in 1922 ontdekt. De ingang van de grot heeft de vorm van een monsterlijk wezen met wijd open mond. Vervolgens klimt u via het noorden tot het vulkaandorp Kintamani op de kraterrand van de actieve Batur vulkaan. Van hieruit heeft u een schitterend panoramisch zicht op de krater en het Baturmeer. Op de terugweg bezoekt u de watertempel Tirta Empul in Tampak Siring.
Vertrek: elke vrijdag en zondag

Prijstabel

Excursiepakket Bali (5 excursies)

17-10-2017 - 30-11-2018€ 79,00 p.p.  
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam