Estancia Las Carreras***+ | Algemeen

Hotelbeschrijving

Deze bijzondere Estancia is in 1779 door de Jesuiten gebouwd en is prachtig bewaard gebleven. In de Manor kunt u genieten van prachtige kamers, een heerlijke keuken en echte landelijke gastvrijheid. Een uitstekende plek om het kleine plaatsje, de vele boerderijen en het prachtige land te ontdekken. Of u dat nu met de auto, per paard of misschien per mountainbike doet.

Ligging

Op ongeveer 12 kilometer van het kleine centrum van Tafi del Valle.

Faciliteiten

In de Manor is een kleine receptie, 2 vriendelijke ‘livings’ met ieder een prachtig uitzicht op het land, waar u de lama’s ziet wandelen. Verder is er een klein restaurant, Los Alisos, waar u kunt genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Naast de Manor is er ook nog een kaasboerderij op het landgoed, waar nog op traditionele wijze kaas wordt gemaakt, erg leuk om dit proces te zien en uiteraard om na het diner van te genieten.

Kamers

De 10 ruime kamers hebben ieder hun eigen inrichting maar allemaal met het thema Inca. De prachtige stoffen, aarde tinten en bijzondere details maken dit heel speciaal. Verder zijn de kamers allemaal voorzien van airco en badkamer met douche.

Googlemaps wordt geladen
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam