Legend Lodges (Entabeni)**** | Algemeen

Hotelbeschrijving

De Entabeni Lodges liggen allemaal in het Entabeni Reservaat, wat onderdeeel is van de Waterberg Game Reserve. Een prachtig wildpark waar vele duizenden wilde dieren leven en de kans dat u de Big Five van heel dichtbij gaat zien. Iedere lodge heeft zijn eigen uitstraling en sfeer, maar alle lodges staan garant voor een echte safari belevenis.

Wanneer u voor een rustieke safari belevenis gaat, kies dan voor het Wildside Camp. hier logeert u in echte safari-tenten en dineert u bij het kampvuur. Als u iets meer luxe zoekt dan zijn zowel de Lakeside als de Ravineside een uitstekende optie.

Ligging

De 3 lodges liggen allemaal in het Waterberg Game Reserve op verschillende lokaties. Het Wildside Camp ligt in het lagere gedeelte van het park, terwijl Ravineside Lodge juist in het hoger gelegen gedeelte ligt. Als laatste ligt de Lakeside Lodge direct aan het prachtige meer met vele nijlpaarden en krokodillen.

Faciliteiten

Het Wildside Camp is een echt safarikamp zonder electriciteit, waardoor u 's avonds dineert bij kaarslicht. Er is een restaurant, traditionele Boma, gezellige bar, zwembad en een klein winkeltje.
Denkt u niet dat dit primitief is, want u heeft overal warmstromend water en uw tent wordt verlicht door olielampjes... uiterst romantisch!

De Ravineside Lodge is hooggelegen, waardoor u overal een fantastisch uitzicht heeft op het wildpark en de kans groot is dat u tijdens uw diner of vanaf uw terras een olifant of kudde zebra's ziet lopen. Er is een goed restaurant, gezellige bar en heerlijk zwembad... uiteraard allemaal met een spectaculair uitzicht.

De Lakeside Lodge heeft een prachtige lokatie aan het water, waardoor u altijd een spectaculair uitzicht heeft op de gigantische rotsformaties en nijlpaarden in het meer. Er is een receptie, restaurant, gezellige bar en zwembad. De lodge is iets groter dan de andere 2 lodges, maar kent een zeer persoonlijke service en vele leuke plekjes waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving.

Kamers

De 20 safaritenten in het Wildside Camp zijn verzorgd en voorzien van fan, telefoon, koffie- & theefaciliteiten, badkamer met toilet en douche/badcombinatie en een terras met zitje.

De houten bungalows van de Ravineside Lodge zijn hooggelegen op palen, waardoor u een fantastisch uitzicht heeft op het wildpark. Alle bungalows zijn met veel Afrikaanse details ingericht en voorzien van fan, kluisje, minibar, koffie- & theefaciliteiten, badkamer met douche/badcombinatie en een heerlijk terras.

De bungalows van de Lakeside Lodge liggen allemaal aan het meer en zijn voorzien van fan, kluisje, koffie- & theefaciliteiten, minibar, badkamer met douche/badcombinatie en terras.

Bijzonderheden

Uniek voor deze lodges is dat ze in een MALARIA VRIJ natuurreservaat liggen.

8.0 gemiddeld
4 beoordelingen
Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam