Dolomite Camp**** | Algemeen

Hotelbeschrijving

Voor vele jaren was het westelijke gedeelte van het bekende Etosha National Park gesloten voor reizigers, maar gelukkig is daar verandering in gekomen en kunt u nu zelfs in dit gedeelte overnachten! Verscholen tussen de rotsen ligt het, sinds mei 2011 geopende Dolomite Camp, de nieuwste aanwinst van de Namibian Wildlife Resorts.

Ligging

Deze nieuwste lodge van het Etosha Nationaal Park ligt in het uiterste westen van het park en is pas sinds mei 2011 geopend voor publiek. Dit gedeelte van het park is één van de meest schilderachtige gebieden van Etosha en het gebied waar voorheen bedreigde diersoorten als de zwarte neushoorn en de black-faced impala met succes zijn gefokt.

Faciliteiten

In het hoofdgebouw van Dolomite Camp vindt u een receptie, lounge, bar en restaurant, alle met schitterend uitzicht over het landschap. Verder is er een lekker zwembad aanwezig en een Spa om na een safari helemaal bij te komen.

Kamers

Vanaf het hoofdgebouw loopt u via een wandelpad naar de met rietbedekte chalets. Er zijn slechts 20 chalets, die zijn ontworpen om te integreren in de natuurlijke omgeving, gekenmerkt door dolomiet rotsformaties, Mopane, Moringa en savanne bos. Alle kamers hebben een terras voor de deur waar u kunt genieten van de spectaculaire zonsopgang of zonsondergang.

Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam