Botlierskop Private Game Reserve**** | Algemeen

Hotelbeschrijving

Een prachtige lodge met een eigen malariavrij reservaat van 3000 hectare. Er zijn meer dan 25 verschillende diersoorten, zoals neushoorns, olifanten, leeuwen, giraffen en zebra’s. De meeste dieren zijn opgevangen in speciale projecten. Een stukje safari aan de westkust van Zuid Afrika!

Ligging

De luxe lodge ligt in het plaatsje George, net buiten Mosselbaai, in het hart van de Tuinroute.

Faciliteiten

Er is een receptie, lounge met grote openhaard, gezellige bar en restaurant met een veranda, waarvan u prachtig uitzicht heeft op het reservaat en kunt genieten van heerlijke Zuid-Afrikaanse maaltijden. Tevens beschikt Botlierskop Private Game Reserve over een zwembad met zonneweide, souvenirwinkel en parkeergelegenheid. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, als birdwatching en gamedrives. Kinderen vanaf 7 jaar zijn hier van harte welkom.

Kamers

De 19 prachtige tenten zijn in koloniale sfeer ingericht en voorzien van klamboe, minibar, telefoon, badkamer met bad of douche en veranda. Er zijn ook ruimere familietenten geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.

Bijzonderheden

Zorg er voor dat u voor 1 uur in de lodge bent, zodat u nog mee kunt lunchen. Om 14.30 staat een high tea met de olifanten op het programma, waarna u om 3 uur uw eerste gamedrive maakt.

De volgende dag maakt u al voor het ontbijt een gamedrive, omdat dit de beste tijd is om de dieren te 'spotten'. Vervolgens geniet u van het ontbijt en checkt u uit.

Wanneer u 2 nachten logeert, maakt u op de tweede dag na het ontbijt een riviercruise en staat er uiteraard 's middags nog een gamedrive op het programma. De laatste dag kunt u 's ochtends kiezen om nog een gamedrive te maken of om te gaan paardrijden.

8.6 gemiddeld
5 beoordelingen
Googlemaps wordt geladen
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam