Huurauto Cat. E (1-7 dagen) |

Autohuur Categorie E is op basis van een ongelimiteerd aantal kilometers. Deze prijzen zijn geldig voor als u een auto huurt tussen de 1 en 6 dagen. Autohuurprijzen staan per auto per dag gepubliceerd.

Voorbeeld van een auto in deze categorie is een Toyota Altis 1.6 Automatic of gelijkwaardig. De auto is geschikt voor 2-4 personen en is voorzien van airco en een radio/cdspeler.

Alle voorwaarden en extra informatie over deze huurauto vindt u onder het kopje 'voorwaarden'.Voorwaarden

meer info  Verzekeringen
meer info  Ophalen/ inleveren
meer info  One way fee
meer info  Belastingen/ Extra kosten
meer info  Bestuurder/ Leeftijd
meer info  Navigatiesysteem


Extra opties

 
Aanvullende verzekering autohuur
Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten cascoschades tot € 7.000 ($ 10.000 in Amerika ). Bij het huren van een huurauto is een basisverzekering meestal in de huurprijs inbegrepen. Elke verhuurder biedt een andere dekking in deze basisverzekering. Veelal omvat de verzekering een lage aansprakelijkheidsdekking en een eigen risico op bepaalde schades. Bij sommige verhuurders zijn bepaalde schades totaal uitgesloten. Ook bieden verhuurders vaak aanvullende verzekeringen aan om de aansprakelijkheidsdekking te verbeteren, maar ook deze verzekeringen schieten in onze ogen vaak tekort. U kunt daarbij denken aan schade door verkeerd... 
meer info
€ 6,05  p.d

Prijzen

Huurauto Cat. E (1-7 dagen)

4-persoons 

16-07-2018 - 31-03-2019€ 56,00  p.d 
01-04-2019 - 30-06-2019€ 60,00  p.d 
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam