San Martín de los Andes |

Informatie over San Martín de los Andes

Voeg toe aan reis
Deze pittoreske plaats ligt aan de oever van het Lacár meer te midden van het Lanín Nationaal Park. Het is een paradijs van rust en vrede, ondergedompeld in een omgeving van rivieren, watervallen, bergen en magische bossen. De regio biedt geweldige mogelijkheden tot buiten activiteiten, zoals mountainbiken, vissen en paardrijden. San Martín de los Andes is nog een echt bergdorp met charmante gebouwen van steen en hout, waar u heerlijk van de frisse buitenlucht kunt genieten. Tijdens de excursie gaat u eerst op verkenning in het majestueuze noorden van het Nahuel Huapi's National Park, waarna u bij Villa La Angostura uitkomt. Hier begint de tocht langs de Zeven Meren route. Tussendoor worden er verschillende stops gemaakt zodat u van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Voor de lunch (niet inbegrepen) maakt u een stop in de stad van San Martin, waar u eventjes tot rust kunt komen. Langs de oevers van het Lacár begint u aan uw weg terug over La Rinconada paden en loopt u dwars door het dorp van Junin de los Andes. Tijdens de hele excursie, kunt u genieten van het fantastische landschap en de verscheidenheid aan prachtige Patagonische dieren die in de regio voorkomen. Aan het einde van steekt u het prachtige Limay rivierdal (Valle Encantado) over naar Bariloche.

Vertrek: oneven dagen om 08.00 uur
Duur: hele dag
Inclusief: transfer van/naar uw hotel en Engelssprekende gids
Exclusief: Maaltijden, fooien en eventuele entreegelden
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van seat-in.

Deze excursie wordt in de periode april t/m september niet uitgevoerd. De uitvoering van deze excursie is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Prijstabel

San Martín de los Andes

Prijs per persoon 

27-05-2018 - 31-10-2018€ 139,00 p.p.  
01-11-2018 - 30-06-2019€ 145,00 p.p.  
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam