4 dagen Sefapane Limpopo Safari |

Sefapane Lodge is een leuke lodge op een prachtige lokatie bij Phalaborwa, gelegen tegen het Krugerpark aan. Tijdens deze excursie zijn al enkele safari's opgenomen en zult u een hartstikke leuke tijd hebben.


Dag 1 Aankomst in Phalaborwa / Kruger National Park

Vandaag komt u aan bij uw accommodatie en kunt u genieten van de vele faciliteiten die de lodge u biedt. Neem een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een heerlijk drankje aan de poolbar en de rustige omgeving.


Dag 2 Kruger Nationaal Park

Vandaag gaat dan echt het safari-gedeelte van uw reis beginnen. Al vroeg wordt u gewekt en gaat u met een ranger in een 4WD richting het Krugerpark. Het is slechts een korte rit alvorens u door de poort van het park rijd en de safari echt gaat beginnen. De lodge heeft voor een lekkere picknick lunch gezorgd, zodat we de hele dag in het park kunnen blijven. Nu is het natuurlijk goed opletten, want de Big Five leeft in het park... dus als u geluk heeft gaat u zeker een aantal van deze dieren zien.

's Avonds wordt er door de lodge een leuke bush braai (BBQ) georganiseerd!


Dag 3 Ochtendsafari nabij Krugerpark

Vroeg in de ochtend wordt u gewerkt en drinken we een kop warme koffie alvorens we in de jeep stappen. Het is nog schemerig en een perfecte tijd om de dieren te zien ontwaken. We rijden naar een Private Game Reserve dat tegen het Krugerpark aanligt om op safari te gaan.
Rond het ontbijt zijn we weer terug in de lodge en kunt u of nog even bijslapen of gewoon genieten bij het lekkere zwembad. De rest van de dag bent u vrij, maar bij de receptie kunt u ook nog een extra safari bijboeken, mocht u maar niet genoeg krijgen van deze prachtige omgeving.


Dag 4 Phalaborwa

Helaas is er vandaag weer een einde gekomen aan uw safari-avontuur en gaat u weer verder naar uw volgende bestemming of terug naar huis.


Het kan zijn dat de safari-activiteiten worden omgedraaid als dit het programma bevorderd.

Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam