3 dagen Taman Negara (incl. terugreis naar Kuala Lumpur) |

Een leuke en spannende reis naar het oudste regenwoud van Azië. In Taman Negara Regenwoud maakt u verschillende leuke excursies, en logeert u in een echte junglelodge. Een echte aanrader!


Dag 1 Kuala Lumpur – Taman Negara (ca. 160 km)

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in het centrum van Kuala Lumpur, om vervolgens met de bus naar Kuala Tembeling te rijden. Hier zult u om ongeveer 2 uur in kleine traditionele longtailbootjes stappen en vaart u in ongeveer 2 uur naar het hart van het Taman Negara National Park. Om ongeveer 4 uur bent u bij de entree van het park. Na het diner maakt u met de gids een spannende avondwandeling door de jungle. U maakt kennis met de verschillende geluiden van de jungle, waar u de aankomende twee nachten verblijft in een leuk chalet van het Taman Negara Resort.


Dag 2 Taman Negara

Vandaag een actieve dag met verschillende leuke excursies. Zo maakt u een wandeltocht tussen de toppen van de bomen. De zogenaamde Canopy Walkway. De hangbrug is 400 meter lang en hangt op ruim 40 meter boven de grond. Het is een bijzondere ervaring, waarbij u veel klein wild en vogels zult zien en u uiteraard een prachtig uitzicht over de jungle heeft!
Na de lunch maakt u een boottocht naar de Lata Berhol waterval, waar u een verfrissende duik kunt nemen, voordat u terugkeert naar het resort voor uw diner.


Dag 3 Taman Negara – Kuala Lumpur (ca. 160 km)

Vroeg in de ochtend, na het ontbijt, vaart u terug naar de bewoonde wereld. Aangekomen bij Kuala Tembeling staat de bus al te wachten die u terugbrengt naar uw hotel in het centrum van Kuala Lumpur.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam