3 dagen Onbekend Zuid Cambodja |

Een afwisselend programma in het onbekende zuiden van Cambodja! U gaat op pad met een privé chauffeur en Engelstalige begeleiding, dat is wel zo gemakkelijk omdat het gebied dat u gaat bezoek wat lastiger te bereizen is.

U brengt prachtige dagen door in en om Kampot, zo gaat u op zoek naar het alledaagse leven in de Takeo provincie, brengt een bezoek aan de zoutvelden, de Phnom Chhnouk grot, peperplantages en het hoogtepunt is wel de boottocht over de Kampong Bye Rivier. U zult genieten van elke minuut!

Deze reis wordt op privé basis uitgevoerd. Minimaal 2 personen.


Dag 1: Phnom Penh – Takeo - Kampot

Per privé auto en Engelstalige chauffeur gaat u op weg naar Tonle Bati, dit meer is gelegen tussen Phnom Penh en Takeo, u bezoekt er de Ta Phrom Tempel. De tocht gaat verder naar Phnom Chisor, op de top van de 380 meter hoge heuvel staat een tempel die werd gebouwd door Koning Sorayak Varman I in de 11de eeuw. U kunt de heuvel beklimmen via de trap met 408 treden aan de zuidzijde, vanaf de top van de berg heeft u een prachtig uitzicht op de rijstvelden. Vanuit het stadje Takeo gaat u per boot naar Phnom Da dat ongeveer 20 km van Takeo ligt, de boottocht gaat over de vele kanalen en riviertjes die de Takeo provincie rijk is. U ziet het locale leven op en rondom het water van dichtbij voorbij komen. Het gebied is al meer dan 2500 jaar bewoond en men treft er opgravingen aan uit verschillende tijdperken. Phnom Da is een heuvel waarop een brokstuk en een zandstenen toren staan uit de 11de eeuw. U overnacht in Kampot.


Dag 2: Kampot & Kep Countryside tour

Vandaag brengt u per tuktuk een bezoek aan de zoutvelden, Phnom Chhnouk (grot met Angkor-era tempel) en peper plantages. U rijdt door dorpjes en een charmante omgeving met prachtige uitzichten. Voor de lunch wordt gestopt in Kep waar u heerlijk verse vis, krab of garnalen kunt eten (de lunch is niet inbegrepen).


Dag 3: Bootexcursie – Sihanoukville / Phnom Penh

Vanmorgen wordt u door uw schipper met veel passie een prachtig stuk ongerepte natuur getoond tijdens een 4 uur durende boot tocht over de Kampong Bye rivier. U krijgt allerhande weetjes over de lokale flora en fauna. Onderweg wordt gestopt bij een idyllisch rivierstrandje waar u kunt zwemmen. In de middag rijdt u terug naar Phnom Penh of Sihanoukville . (afhankelijk van uw keuze)


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam