3 dagen Khasab (Musandam), incl. vluchten |

Musandam wordt ook wel het Noorwegen van het Midden Oosten genoemd, voor de prachtige fjordenkust en afgelegen baaien, waar de bevolking nog volgens oude traditie leeft en de tijd heeft stil gestaan. Dit gedeelte van Oman is pas sinds 2 jaar bereikbaar voor toeristen.


Dag 1 Muscat – Khasab

U vliegt van Muscat naar Kasbah, waarna u een stadtour maakt door deze oude stad met kleine straatjes en oude forten. Rond het middaguur checkt u in, in uw hotel. Vanmiddag maakt u een spectaculaire tocht in een 4WD door het ruige berglandschap van deze provincie. Prachtige vergezichten en een bevolking die uw hart doet smelten. Doordat deze regio volledig is afgesloten van de rest van het land, heeft de modernisering hier nog niet plaatsgevonden. U gaat dus letterlijk terug in de tijd. Overnachting in Kasbah.


Dag 2 Cruise

Vandaag maakt u een cruise op een authentieke houten dhow langs de fjordenkust van Musandam. U maakt twee stops gedurende de cruise en heeft u de tijd om te zwemmen en te snorkelen. Een heerlijke dag op het water, met een grote kans dat u dolfijnen naast de boot ziet zwemmen.


Dag 3 Khasab – Muscat

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht en vliegt u terug naar Muscat.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam