3 dagen Lembongan Island |

Het onbekende Lembongan Island ligt op nog geen half uur varen van Bali. Het eiland is zeer populair bij mensen, die van snorkelen houden.

Op Lembongan Island zijn de wegen nog van zand en liggen de hotels direct op het strand. U gaat even terug in de tijd en kunt hier genieten van de rust, prachtige riffen om te duiken, leuke kajak-excursies en het echte eiland gevoel. Een uitstapje naar Lembongan is een absolute aanrader!


Dag 1 Bali - Lembongan Island

Vandaag wordt u vroeg in de ochtend opgehaald om naar Sanur gebracht te worden. Hier gaat om 10 uur de speedboot, vanaf het strand, naar Lembongan Island. In ongeveer 35 minuten vaart u richting de haven van dit kleine pittoreske eilandje, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.

U stapt op Lembongan de boot uit om vervolgens met een pick-up naar uw accommodatie gebracht te worden.


Dag 2 Lembongan Island

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om te genieten van het eiland. Zo kunt u een scooter huren en de verschillende baaien bezoeken, maar ook kunt u genieten van een van de leuke excursies, zoals snorkelen, duiken, body surfen of pak de kayak en geniet van de mooie kust.

U zult zich hier geen moment vervelen en door het lokale karakter, bent u echt even helemaal weg!


Dag 3 Lembongan Island - Bali

Ook vandaag kunt u nog genieten van Lembongan Island. De boot gaat meerdere malen per dag en u kunt er dus voor kiezen om pas 's middags terug te varen naar Bali. Uiteraard staat hier dan weer een pick-up klaar om u naar uw strandhotel* te brengen.


Wanneer uw hotel niet in een van de volgende badplaatsen ligt, zal een toeslag worden berekend: Sanur, Legian, Kuta, Seminyak, Benoa of Nusa Dua.

Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam