4 dagen Charme van Bocas del Toro (eindigt in San José) |

Het leven op Bocas del Toro is kalm. De altijd vriendelijke mensen, Carribische keuken en festivals maken dit eiland tot een waar paradijs. En de kans op het zien van dolfijnen is groot!


Dag 1 Puerto Viejo de Talamanca - Bocas del Toro (ca. 4 uur)

Vandaag wordt u in uw hotel opgehaald door een shuttlebus, die u naar Bocas del Toro brengt. Na alle grensformaliteiten, reist u verder in Panama richting Changinola. Hier neemt u de ferry naar Isla Cólon, waar de hoteleigenaar al op u staat te wachten en u meeneemt naar zijn hotel in het kleine stadje.
De aankomende dagen is het genieten op dit tropische eilandje met zijn prachtige onderwater wereld.


Dag 2-3 Bocas del Toro

Er zijn verschillende leuke activiteiten mogelijk vandaag, zoals; snorkelen, zoeken naar felgekleurde kikkers op Red Frog Beach of gewoon lekker te luieren op het hagelwitte strand en zwemmen in de warme heldere zee. Ook is het eiland de perfecte plek om dolfijnen te kunnen zien.

Bezoek ´s avonds de discotheek aan het water waar je je danskwaliteiten onder een flink portie salsa en merengue bijschaaft. Geniet van het Caribische sfeertje op Bocas del Toro, waar niks moet - maar alles mag!


Dag 4 Bocas del Toro - San José (ca. 9 uur)

Helaas is er een einde gekomen aan dit paradijs en gaat u vandaag, per shuttlebus, terug gaan naar San José. Mocht u langer op het eiland willen verblijven, laat het ons weten en wij zorgen dat we uw verblijf hier verlengen.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam