3 dagen Bako Nationaal Park |

Bako Nationaal Park is het oudste nationale park van Sarawak en er is een grote verscheidenheid aan planten en dieren te vinden. Tijdens deze reis maakt u niet alleen kennis met mangrovebossen, ongerepte zandstranden en vele vogelsoorten, maar ook met de zeldzame neusapen.


Dag 1 Kuching – Bako Nationaal Park

U wordt in uw hotel opgehaald om in ongeveer 45 minuten naar Bako Fishing Village gebracht te worden. Hier registreert u zich om vervolgens in 30 minuten per speedboot naar het Bako Nationaal Park te varen. U bezoekt het informatiecentrum en checkt in bij de Guesthouse. Na de lunch maakt u een prachtige wandeling door het bos op zoek naar de neusaap, vleesetende planten en u zult een uitzicht punt bezoeken vanwaar u de prachtige natuur kunt aanschouwen. Vervolgens gaat u terug naar het guesthouse, waar u vanavond ook dineert en logeert.


Dag 2 Bako Nationaal Park

Vandaag begint de dag vroeg. U gaat met een gids naar de Telok Assam Baai om vogels te spotten. Zo vroeg op de dag heeft u de grootste kans unieke exemplaren te zien. Hierna gaat u ontbijten, voordat u naar het oosten van het park gaat voor een trekking door de jungle. Een prachtige route langs wilde fruitbomen, mangrovebossen en smalle beekjes. Ook de fauna is indrukwekkend, er leven tal van dieren, zoals neusapen, vogels en ander klein wild. Aan het einde van deze stevige trekking wandelen we terug naar het guesthouse voor een diner en overnachting.


Dag 3 Bako Nationaal Park – Kuching

Na het ontbijt vaart u terug naar het vasteland om vervolgens door te reizen naar Kuching, waar u weer bij uw hotel wordt afgezet.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam