3 dagen La Fortuna & Arenal Vulkaan |

Het gebied rondom de Arenal Vulkaan is één van de leukste regio’s. U kunt hier echt van alles ondernemen met altijd de vulkaan op de achtergrond. Ga paardrijden, maak een heerlijke wandeling in het nationale park naar het bijbehorende Arenal meer. Ook kunt u er mountainbiken en een kanotocht op het meer maken. Uiteraard mag een bezoek aan de relaxte warmwaterbronnen niet ontbreken.


Dag 1 La Fortuna/Arenal

Vandaag rijdt u langs kleine dorpjes en vulkanen naar La Fortuna en één van de meeste bekende vulkanen ter wereld, de Arenal. Deze indrukwekkende vulkaan is het middelpunt van het Nationaal Park Volcán Arenal en torent hoog uit boven het primaire regenwoud. De kegelvormige vulkaan was tot 2010 één van de meest actieve vulkanen ter wereld en vooral ’s avonds indrukwekkend met zijn lavastromen. Sinds oktober 2010 is de vulkaan in een rustfase belandt. Het rustige, kleine stadje La Fortuna, de schilderachtige omgeving en de vele activiteiten maken Arenal tot één van de populairste bestemmingen van Costa Rica. In de middag kunt u een leuke paardrijdtocht maken naar de waterval of wellicht een mooie wandeling in het nationale park.


Dag 2 La Fortuna/Arenal

Vandaag kunt u echt van alles ondernemen. Maak een mooie wandeling (2-3 uur) tussen de boomtoppen over de hangbruggen, ga relaxen in één van de warmwaterbronnen of maak een ‘hike’ aan de voet van de vulkaan. Ook kunt u vanuit deze regio een excursie maken naar Caño Negro Nationaal Park, een echte 'must' voor vogelliefhebbers!


Dag 3 La Fortuna/Arenal

Helaas is er weer een einde gekomen aan uw dagen in La Fortuna. Vandaag vertrekt u weer richting uw volgende bestemming in Costa Rica. Vanuit La Fortuna kunt u prima doorreizen naar het nevelwoud Monteverde of naar Rincón de la Vieja Nationaal Park.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam