3 dagen Corcovado Nationaal Park (incl. transfers) |

Corcovado is één van de meest bijzondere regenwouden van Costa Rica en behoort tot de top 5 beste natuurspots. Een bezoek aan Corcovado is dan ook echt een must als u van natuur houdt en een vogelliefhebber bent.


Dag 1 Puerto Jiménez - Corcovado Nationaal Park (ca. 43 km)

Vanuit Puerto Jiménez gaat u per 4WD naar Carate. De weg is slecht en avontuurlijk te noemen. Hier en daar zullen we een rivier oversteken. U heeft bij deze excursie de mogelijkheid om te overnachten in een middenklasse of een superiorklasse accommodatie. In de middag heeft u tijd om te relaxen of kunt u een duik in het lauwwarme zeewater nemen. ’s Avonds ziet u de zon ondergaan in de zee en veranderen de kleuren van de rivier en de mangrovebomen in pasteltinten. Geniet nog even van de rust om u heen. Tegen de tijd dat u in slaap valt hoort u het geluid van de brulapen.


Belangrijk: De Luna Lodge is gesloten in oktober. Deze excursie kan daarom niet plaatsvinden in oktober als u ervoor kiest om in deze lodge te verblijven.

Dag 2 Corcovado Nationaal Park

Vandaag heeft u alle tijd om het Nationale Park te bezoeken en leuke excursies te maken. Het aantal wilde dieren dat leeft in Corcovado kent geen grenzen. Dit park is dan ook een van de meest biologisch intense gebieden op aarde. Het is mogelijk om allerlei dieren spotten. Bezoek het regenwoud wel bij voorkeur met gids, want dan kunt u dieren spotten die u zelf misschien niet eens opmerkt.


Dag 3 Corcovado Nationaal Park - Puerto Jiménez (ca. 43 km)

Helaas is er een einde gekomen aan dit bijzondere verblijf. U zult dezelfde weg teruggaan, als u bent gekomen. In Puerto Jiménez haalt u uw huurauto weer op en kunt u verder reizen naar Manuel Antonio, Dominical of terug naar San José.


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam