2 dagen Wildwaterraften over de Pacuare-rivier (eindigt in San José)  |

Gedurende deze twee dagen maakt u op een ongekende manier kennis met het regenwoud. Adembenemende schoonheid ver weg van de bewoonde wereld! Deze excursie zal zeker één van de hoogtepunten van uw bezoek aan Costa Rica zijn. Wist u dat de Pacuare-rivier één van de top 5 rafting rivieren van de wereld is? De rivier heeft geweldige stroomversnellingen en de route is prachtig.


Dag 1 San José - Pacuare-rivier

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en reizen we per bus naar Pacuare, waar u de komende nacht verblijft. Onderweg maken we voor het eerst kennis met de prachtige natuur van Costa Rica en genieten we bij het Rios Tropicales Operations Center van een typisch Costa Ricaans ontbijt. Voordat we gaan raften zullen de professionele en vriendelijke gidsen de spullen in droge tassen stoppen en alles voorbereiden. Uiteraard krijgen we ook een uitgebreide instructie over hoe te peddelen en wat te doen in geval van nood. Nu is het dan echt zo ver, de rafttocht gaat beginnen. De Pacuare-rivier staat bekend als één van de beste rivieren ter wereld om op de raften. Ervaar het regenwoud vanaf het water en geniet van een picknicklunch aan de oever. We hebben zelfs tijd om ons te verfrissen onder een waterval! Na deze spannende rafttocht (klasse II-III stroomversnellingen) bereiken we ’s middags de Costa Ricaanse eco-lodge, gelegen aan de oevers van de prachtige Pacuare-rivier. Als alternatief is er ook een optie voor een transfer naar de lodge indien gewenst. Laat uw voorkeur bij boeking weten.


Uw bagage kan achtergelaten worden in het Rios Tropicales Operations Center. Gedurende uw verblijf is het alleen mogelijk om benodigdheden mee te nemen voor uw 2-daags verblijf.

Dag 2 Pacuare-rivier - San José

Na een stevig ontbijt maakt u zich wederom op voor een avontuur over de Pacuare-rivier. Via klasse III-IV stroomversnellingen over de lagere Pacuare-rivier en door de Pacuare Gorge bereiken we het Rios Tropicales Operations Center. Na de welverdiende warme lunch maken we ons op voor de reis terug naar San José. Onderweg kunt u genieten van betoverende uitzichten van het Braulio Carrillo Nationaal Park en de Irazú-vulkaan. Einde van een geweldige en spannende excursie!


Belangrijk

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.
 
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam