alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Over NRV

Wie is NRV

Introductie

NRV neemt je mee op verre rondreis. Verre rondreizen is ons specialisme. Dat doen we al jaren en als we onze reizigers mogen geloven, dan doen we dat goed.

Wat we met u delen is de liefde voor reizen. Onze reisspecialisten reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om de reisprogramma’s, accommodaties en excursies te inspecteren, te verbeteren en uit te breiden. Juist omdat we de liefde voor reizen met u delen, willen we u meer dan alleen de hoogtepunten van het land laten zien. Tijdens onze reizen wordt dan ook veel aandacht besteed aan de onbekendere pareltjes, het dagelijkse leven en de inwoners van het land. Uit onze eigen ervaringen weten we dat je juist op straat of bij de onbekendere pareltjes de mooiste momenten van je reis ervaart.

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goede verzorging. Zowel voor als tijdens uw reis. Onze reisspecialisten helpen u graag met het voorbereiden van uw perfecte droomreis en delen graag mee in de voorpret. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Lees hier hoe u contact kunt opnemen met onze reisspecialisten. Meerdere keren per jaar geven we bovendien uitgebreide presentaties over onze bestemmingen in het NRV Reiscafé. Dit is het perfecte moment om in informele sfeer kennis te maken met de gezichten achter NRV en meer informatie te ontvangen over uw favoriete bestemming. Ontspan met een drankje in ons leuke Reiscafé en laat u betoveren door prachtige presentaties over onze bestemmingen en het enthousiasme van onze reisspecialisten.

Ook tijdens uw reis kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Samen met onze lokale vertegenwoordigers staan we 24 uur per dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u werkelijk van uw droomreis kunt genieten.

Wij weten als geen ander dat iedereen een andere droomreis in gedachten heeft. Daarom vinden wij het belangrijk dat u van onze reizen uw eigen reis kunt maken. NRV biedt de unieke mogelijkheid om alle reizen flexibel aan te passen. Wilt u langer genieten van uw strandverblijf of een stop-over maken in een wereldstad? Met onze unieke verlengmogelijkheden kunnen we voldoen aan uw persoonlijke wensen. Zo hebben we altijd een passende reis en altijd voor een scherpe prijs.

Ook kunt u uw reis met een gerust hart boeken bij NRV, omdat wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Lees hier meer over onze betrouwbaarheid.

Kortom, wij maken van uw droomreis werkelijkheid. Kies voor NRV en u kiest voor kwaliteit, zekerheid, flexibiliteit en voor de scherpste prijzen. Belangrijker nog: wij nemen u mee naar de mooiste plekken over de hele wereld. Ontspan, geniet en laat u betoveren. NRV neemt je mee!


Reissoorten

NRV heeft voor u de mooiste en best geprijsde groepsrondreizen en individuele rondreizen samengesteld. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw reis zelf samen te stellen.

Ontdek de wereld in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers en kies uit één van onze 44 groepsrondreizen. Onze groepsrondreizen worden altijd begeleid door Nederlandssprekende reisleiders, van wie de meesten in het land wonen dat u bezoekt. Ze hebben dan ook een schat aan kennis over het land en kunnen u van alles vertellen over de bezienswaardigheden, geschiedenis, cultuur en het dagelijkse leven op de bestemming. U kunt een persoonlijk tintje aan uw favoriete groepsrondreis van NRV toevoegen door de reis bijvoorbeeld aan het begin of eind individueel te verlengen.

Reist u liever met uw zelfgekozen reisgezelschap? Dan kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod individuele rondreizen, ook wel privéreizen genoemd. Reis met uw partner, uw gezin of uw vrienden voor de scherpste prijzen de wereld over. Hóe u reist, is geheel aan u. Kies voor een privéchauffeur en Engelssprekende gids of maak van uw rondreis een roadtrip en kies voor een huurauto. Natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid om de auto te kiezen die het beste bij u past.

Wilt u het heft volledig in eigen hand nemen en uw rondreis zelf samenstellen? Dat is geen punt bij NRV. Of u nu door één land wilt reizen, meerdere landen wilt bezoeken, zelf wilt rijden, met het lokale openbare vervoer, een maand weg wilt of misschien maar een week, bij NRV kan het allemaal. Ontdek op onze website welke mogelijkheden er allemaal zijn. Onze enthousiaste reisspecialisten helpen u natuurlijk graag, zodat u kunt genieten van uw zelf samengestelde droomreis.


Het team

Ontmoet onze enthousiaste reisspecialisten. Zij helpen u graag als u vragen heeft over ons reisaanbod.

Leer ons team kennen

Reispunten

Bij NRV kunt u reispunten sparen. Dit kan op verschillende manieren. Deze reispunten kunt u bij uw boeking inleveren, zodat u korting op uw boeking ontvangt. Lees hier hoe u reispunten kunt sparen.

Meer informatie

Werken bij NRV

NRV is een jonge, flink aan de weg timmerende reisorganisatie met een zeer uitgebreid aanbod aan bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid- Midden- en Noord-Amerika. Persoonlijke aandacht, scherpe prijzen en een innovatieve website zijn de speerpunten van het bedrijf. We zijn een dynamische organisatie en onder de ca. 30 medewerkers heerst een professionele maar informele werksfeer. Wij zijn gevestigd in Rijswijk.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.


Stage lopen bij NRV

Op zoek naar een stage? Kom dan stage lopen bij NRV! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde stagiaires (afstudeerder of praktijk) die ons team van enthousiaste reisprofessionals komen versterken. Op ons kantoor in Rijswijk zul je ingewerkt worden om als volwaardige collega mee te kunnen draaien.

Meer informatie

 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over onder andere de volgende bestemmingen: Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië