Iguazú watervallen

3 dagen Yacutinga Lodge

Deze tour brengt u van Puerto Iguazú naar het noordoosten van Argentinië. U verblijft in een bijzondere Eco Lodge midden in het nationale park. Vanuit de lodge heeft u de mogelijkheid heeft om te genieten van een bijzondere flora & fauna. Vooral vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Dag 1 Puerto Iguazú - Yacutinga Lodge (ca. 2,5 uur)

Vandaag vertrekt u vanuit Puerto Iguazú met een transfer naar Raíces Argentinas. Na aankomst bij Raíces Argentinas reist u door het Iguazú National Park naar de lodge waar u de komende twee nachten verblijft. Het schilderachtige landschap onderweg wordt gekenmerkt door de roodachtige aarde, de verschillende groentinten en de Yerba Maté boerderijen. Bij aankomst in de lodge krijgt u een informatieve presentatie over de activiteiten en het regenwoud. Geniet van een heerlijk diner en een drankje bij de openhaard.

Dag 2 Yacutinga Lodge

Vroeg in de ochtend vertrekt u vanuit de lodge voor een tocht per kajak over de San Francisco rivier, die uitmondt in het natuurreservaat. Dit is het juiste moment voor een fotosafari en om de fauna te observeren die zich in dit gebied bevindt. Peddelen over het water is een uitermate ontspannen ervaring en laat u geruisloos langs de galerijbossen bewegen. De wateractiviteit duurt bijna drie uur, en halverwege de ochtend bent u weer terug in de lodge. Voor en na de lunch heeft u de tijd op ontdekking te gaan, gebruik te maken van de faciliteiten van de lodge waaronder het zwembad en een bezoek te brengen aan het orchideeënpad en het kolibrieproject. In de middag staat er een wandeling onder leiding van een deskundige gids op het programma. U zult tijdens deze wandeling meer te weten komen over de diversiteit van de omgeving en de flora en fauna. Onderweg ziet u het oerbos met zijn medicinale planten, orchideeën, bromelia’s, vlinders, kevers, vogels en zoogdieren. Na het diner heeft u nog een wandeling om de in de avonduren tevoorschijn komende dieren te spotten zoals uilen. Dit is ook een uitstekende tijd om in het donker de sterren van de Melkweg te bewonderen.

Dag 3 Yacutinga Lodge - Puerto Iguazú (ca. 2,5 uur)

Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd om te genieten van de omgeving en gebruik te maken van de faciliteiten van de lodge. Halverwege de ochtend heeft u een transfer terug naar Puerto Iguazú en kunt uw reis door Argentinië voortzetten.

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam