Iguaçu

3 dagen Yacutinga Lodge 1

Deze tour brengt u van Foz do Iguaçu naar het noordoosten van Argentinië, net over de grens met Brazilië. U verblijft in een bijzondere Eco Lodge midden in het nationale park. Vanuit de lodge heeft u de mogelijkheid heeft om te genieten van een bijzondere flora & fauna. Vooral vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Dag 1 Foz do Iguaçu - Yacutinga Lodge

Vandaag vertrekt u vanuit Foz do Iguaçu met een transfer naar Raíces Argentinas. Na aankomst bij Raíces Argentinas reist u door het Iguazú National Park naar de lodge waar u de komende dagen verblijft. Het landschap, waar de tocht doorheen gaat, is schilderachtig en wordt gekenmerkt door zijn roodachtige bodem, de verschillende tinten groen en de Yerba Mate boerderijen van de kolonisten. Bij aankomst in de lodge is er een presentatie over de activiteiten die u kunt ondernemen uit de lodge en krijgt u meer informatie over het regenwoud.

Dag 2 Yacutinga Lodge

Vroeg in de ochtend vertrekt u vanuit de lodge voor een boottocht over de Iguazú rivier, die uitmondt in het natuurreservaat. Dit is het juiste moment voor een foto-safari en een observatie van de fauna die zich in de omgeving bevind. De tocht duurt bijna 3 uur, halverwege de ochtend bent u weer terug in de lodge en is het tijd om te genieten van de faciliteiten van de lodge (zwembad, orchideeën pad, kolibri project, enz.). In de middag staat er een wandeling onder leiding van een gids op het programma. U zult tijdens de wandeling meer te weten komen over de diversiteit van de omgeving, de flora en fauna. Na het diner is er nog een nachtelijke excursie door de omgeving, al met al een zeer indrukwekkende dag!

Dag 3 Yacutinga Lodge - Foz do Iguaçu -

Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd om te genieten van de omgeving en de faciliteiten van de lodge. Halverwege de ochtend heeft u een transfer terug naar Foz do Iguaçu en kunt uw reis door Brazilië voortzetten.

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam