my_al_kota kinabalu shutterstock_82273606

3 dagen Kapalai Island

Kapalai is een ware bountybestemming. Het kleine eiland ligt in het oosten van Sabah en ten zuidoosten van het vissersplaatsje Semporna. Doordat het op het op het Ligitan Rif ligt, verleent het eiland zich uitstekend voor duiken en snorkelen. Kapalai heeft een fantastisch mooie onderwaterwereld. U kunt hier zo vaak als u wilt op het huisrif duiken.
Geniet van dit paradijs!

Dag 1 Kota Kinabalu - Tawau Airport - Kapalai Island

Vanaf het vliegveld van Kota Kinabalu vliegt u met een binnenlandse vlucht naar Tawau Airport. Aangekomen op het vliegveld van Tawau ontmoet u de chauffeur die u naar Semporna zal brengen. Vanaf Semporna vaart u per speedboat naar het prachtige Kapalai Island. Wanneer de boot dichterbij het resort komt, hoe meer u zich zult verheugen op de komende dagen. Hier kunt u echt even helemaal tot rust komen en genieten!

Dag 2 Kapalai Island

Na het ontbijt heeft u deze dag ter vrije besteding. Zo kunt u de dag naar eigen wensen invullen. U kunt er voor kiezen om even helemaal tot rust te komen bij eb op het strandje. Maar het is ook mogelijk om vandaag te gaan snorkelen. Op Kapalai draait het namelijk allemaal om duiken en snorkelen. Niet-duikers kunnen beter dichtbij gelegen eilanden als Pom Pom en Mataking bezoeken, daar vindt u namelijk prachtige stranden en de snorkelcondities zijn er ook beter. Rond Kapalai ligt een prachtig huisrif, waar het prachtig is om te duiken en snorkelen.

Dag 3 Kapalai Island - Tawau Airport - Kota Kinabalu

Na het ontbijt gaat u helaas alweer het prachtige resort verlaten en zult u met de boot terugvaren naar Semporna. Vanuit hier brengt een chauffeur u naar het vliegveld van Tawau. Na een korte vlucht van Tawau Airport naar Kota Kinabalu eindigt deze bouwsteen. Vanuit hier kunt u doorvliegen of reizen naar uw volgende bestemming.

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam